MALMÖ DEKORATIVA 26-28 AUGUSTI

Gamla möbler och föremål står i centrum under KATRINETORPS ÅRLIGA ANTIKMÄSSA. Svenska och internationella handlare erbjuder antikviteter, folkkonst, design och kuriosa från 1700-talet och framåt. Landeriet med sina byggnader, trädgårdar och landskapspark ger mässan en unik inramning och bjuder besökaren på en kulturhistorisk upplevelse utöver det vanliga. Under söndagen utökas mässan med kuriosamarknad och Classic Cars.

Entré 80 kr. Öppet fre 15 – 20 lö – sö 11 – 17

Classic Cars
28 augusti kl 11 – 17

Årets tema på den populära bilutställningen är ”Kända och bortglömda vardags- och drömbilar från svunna tider ”, en härlig blandning av noggrant utvalda bilar. Vi uppmärksammar också BMW som fyller 100 år, Volvo Amazon 60 år, Volvo 140/240, 50 år och lilla Ford Fiesta som fyller 40 år i år.

Ingår i entréavgiften till Malmö Dekorativa.

Kuriosamarknad
28 augusti kl 11-17

Gillar du gamla saker ska du besöka kuriosamarknaden på Katrinetorp! Från när och fjärran kommer ett sjuttiotal utställare att erbjuda kuriosa och nostalgi.

Ingår i entréavgiften till Malmö Dekorativa.

Foto: Matilda Svensson