Förslag på festmenyer

Här är förslag på menyer för er fest. Självklart kan vi anpassa efter era önskemål och efter säsongens råvaror.

FÖRRÄTTER

Rimmad, gremolatakryddad laxfilé med fänkålscrudité, forellromsås och örtsallad
Sallad på pilgrimsmussla, sockerärter, vit sparris, rädisor och dragondressing
Sparrissoppa med färskrökt lax, vit sparris, gräslök
Coppa di Parma med rostade paprikor, oliver, ruccola och pinjekärnor

HUVUDRÄTTER

Mjukstekt kalvytterfilé med örtrisottokaka, pestokryddad grön sparris, ugnsbakad rödbeta och parmesansås
Rosastekt hjortytterfilé med potatis- och rotsaksterrine med grillad muscatpumpa och rosmarinsås
Stekt lammrack med gratäng på aubergine, tomat, mozzarella, parmesan, basilika och vitlök, serveras med balsamicorostad schalottenlök, och rödvinsås

DESSERTER

Citron- och vaniljcrème brüllé med muscovadokryddade jordgubbar
Tarte på ljus- och mörk Valrhonachoklad med stjärnanis- kryddad plommonkompott
Passionfruktsbavaroise med färska hallon och pistaschbiscotti